Minum air gula

Hi mommies betul ke orang kata kalau siapa rasa air gula ni sedap maksudnya dia sangkut gdm

5 Balas

untungnya korg leh kata sedap😅sy walaupn perisa oren..cuba minum tnpa bhnti..rse klau bhnti nk smbung blik sush dh..time minum tu thn je rse nk munth..time tggu 2jam tu mcm2 rse sakit kpla..loya..nk munth tp cuba thn klau x naya kne minum lg skli...rse insaf xsggup dh nk minum lg..

sedap je minum tapi x sangkut. saya dapat air gula perisa oren. tapi takdelah nak kata sedap, boleh lah minum dalam seteguk dan x rasa nak muntah. ikut org je rasanya. saya bukan jenis minum minuman manis ya. kopi teh semua saya minum kosong je.

hihi..mula mula je rasa sedap..beberapa minit lepastu bergelodak perut terus naik kat leher. sy tak suka manis dia sampai sakit kepala

Hi. Mana ada 🥹 Siapa yang cakap tu. Tapi saya pun rasa air gula tu sedap. Mungkin sebab masa tu lapar dan dahaga.

1y ago

Saya ada terbaca dekat komen post mana tah. Terus sy risau. Dah lah saya rasa air gula tu sedap je. Sampaikan nurse kata ehhh lajunya awak minum 😆 minum air gula isnin haritu sampai sekrang nurse takde call apa lagi. Tu sy risauu

Saya rasa air gula tu sedap. Alhamdulillah gdm xsangkut hehe