Baby 4 months

Hi mommies. Bby sy bru msuk 4 bln, n dia bru belajar meniarap.. yg buat sy risau skrg ni, dia nk tido pn still nk meniarap.. mcm mna ya nk ubah supaya dia tido melentang atau mengiring mcm biasa balik? Bila ubah, dia nangis n angkat2 kepala nk pusing utk meniarap 😓 pleaseee bg tips atau nasihat. Oh ya, sy xda pgalaman.. ni bby first, tq mommies #advicepls 🤗

1 Balas

tido mnirap ni sbnar nya bgus utk jntung sis..cuma kta la risau kn tkut dia sesak nafas..