bayi 1 bulan

Hi mommies, bayi saya baru masuk 1 bulan. apa progress yang bayi 1 bulan boleh buat ya? saya ada tengok bayi lain boleh direct contact & few things tapi anak saya macam still small baby. dia tak pandai focus lagi pada bunyi and nak ajak berborak. waktu pregnant details scan baby normal semua, pendengaran pun okay. so normal ke progress baby 1 bulan lambat?

2 Balas

Klik tapak kaki bawah tu boleh tau apa perkembangan anak. Tp semua bdk lain2. Ank sy pn ada je xboleh buat certain benda dlm ni.