Keperluan ibu dan baby

Hi mommies and bakal mommies.. Selalu mommy semua start beli barang2 baby bulan ke berapa?#firstbaby #advicepls #1stimemom #tiadapengalaman

17 Balas

saya dah 32 week blum membeli lagi.. ingat nk beli bulan 1 nanti harap sempat lah.. x nk beli awal takut abg dia sepahkan.. sbb abg dia 1 tahun 7 bulan boy.. dia scan girl.. so kn beli lain barang huhu

saya beli masa 6 bulan. senarai dan riki harga terlebih dahulu. dah ada duit baru beli satu2. beli pun kt shopee, nak elak dari berjumpa dgn orang. n barang pun sampai terus ke rumah. tak penat.

Start 4 bulan ke atas dah beli sikit2. By 7 bulan dah complete banyak. In case baby prem at least dah well prepared

sy start msa 23w lg....sbb nk brsalin kt kg, prepare awal2..smua beli on9 shopee ja

4bln tu dah bli skit2...ada duit bli skit2 tiap bln...sy pun anak 1st jgk..

dy 5buln da start beli...skrg msih lgi kmpul bli sikit2 smpaila rse ckop

bln kelima dh boleh beli ☺

20w dh start belii sikit

35weeks 😆😆😆

start 5bulab keatas