Sleep routine baby 4 month

Hi mommies, baby saya dah 4 bulan selalu routine dia since 2 month 9-10am - bangun tidur & mandi 10-11am - bf & tidur 11-12pm - main sampai penat 12-3pm - bf & tidur 3-5pm - main, bf & tidur 5-8pm - main, mandi, bf & tidur Kekadang dia akan tidur sampai ke esok pagi, and kekadang pukul 10 tu dia bangun pastu pukul 12am baru nak tidur balik. Okay ke tak eh routine saya camni? Ke mommies semua ada pendapat or routine yang boleh saya ikut ke..

3 Balas

Ok ni, lebih kurang routine anak saya. As long as milestones dia ok shud be no problem

if takde masalah then proceed je yg tgh buat tu