Bayi 8 bulan

Hi mommies.. baby saya berusia 8 bulan 17 hari. Normal ke jika baby saya masih belum boleh duduk? Baby saya dh boleh merangkak tapi xsepenuhnya dia angkat punggung (seperti mengesot).. sedangkan sepupu dia beza umur awal 22 hari dh boleh berdiri dan meniti.

2 Balas

normal, pkembangan tiap anak tak sama, mcm adik beradik kita, semua lain2x kan. so jgn fikir bukan2x naa. awak bole buat demo kt dia ke, mcm tunjuk merangkak ke apa.

normal je.. perkembangan tiap2 anak x sama