Baby First Solid Food

Hello mommies, ask some suggestions Kung ano ang magandang ipakain ni baby na first solid food. My baby will turn 6 mos this month. Thank you and Godbless everyone.

2 Replies

6 months old baby Can be Avocado. Or potato Kahit ano na veggie or fruit Boiled or steamed Veggies or fruits. Mashed. 3 days serving per veggie or fruit.Don't mix muna. Introduction ni baby kasi muna. consistency din ng food ang basehan minsan. Kung malabnaw or malapot. Add breast milk or distilled water only. No salt No sugar No honey. Cerelac and gerber considered junk foods.