Baby masih kena bedung nak masuk 4bulan dahh hmmm

hi mommies anak sy nii nk msuk 4bln dhh tapi tdoq ja kena balut tak kesah tdoq siang ka malam ka mesti kena balut..Sy dh bosan balut dia dahla balut pakai kain batik sbb bedung tak muat sebab balut dari kepala...Nak bwk p mana-mana pun susah mcm baby zaman dulu dahh hmmm ##ingintahu #pleasehelp ##seriusnanya #firstbaby #firstmom #First_Baby #tolongjanganbuli #tolongsaya

Baby masih kena bedung
  nak masuk 4bulan dahh hmmm
7 Balas

anak sy dlu xsuke bedung , skrg 4 bulan nak berbedung plk bru lena n lama tido . tapi oke la janji dia selesa n rsa safe dgn cre tu .. nnti dia dah pndai meniarap bru la xyah bedung . ade je yg 8 bulan pom still nk bedung time tido . sbb dia rsa selesa