Baby tak nak letak

Hi mommies. Anak saya 1 bulan 20 hari tak nak langsung tido letak ditilam. Dah dodoi lena, mata rapat tapi bila letak ditilam je, terus terjaga. Baby nak sentiasa didakap. Ada yg sama macam baby saya tak? #firstbaby #ingintahu

1 Balas

anak bru baek kuning ke sis..klu ea tu normal dia de separation anxiety lama2 dia ok la sy da lalui nye ank sy prolonged jaundice sebln lebih lps baek dia asek nk brkepit je smua kje mkn minum mandi xtratur so sabar dan bertabah jela sis slg mampu mkn cpt2 mnd cpt kje uma tgl kn je dlu dia tgh fasa nk 24jam kepit lama2 t dia ok..klu nk tglkn dia kejap sis kne ckp bye2 jgn tgl2 mcm tu je t dia nanges lama2 t dia phm..jgn stress klu bf t susu drop mkn beli yg senang grab n bite ok..