ingin bertanya

hi mommies , anak baru sebulan lebih , skrg dah 4hari tak membuang air besar tapi dia kerap kentut . saya bagi susu bdn & fm but more to susu badanla . its normal ? or should go to klinik ? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

kalau awak kata more to susu badan jd normal tu klu seminggu baby boleh x berak, klu xde kembung dan sakit yg lain2 kira okay lh tu cuma keep pantau lagi,

6mo ago

memang more to susu badanla bagi susu fm bila keluar tinggal dia kat mak . memang jarang bagi

Bby saya pun mcmtu juga, kira normal rasanya... Sebab nnt die akan berak juga

6mo ago

yess sis , genap seminggu penuh pampers dgn dia punya boo HAHAHAHA kentut pon busyukk