Hemangioma bayi

Hi mommies ade tk sesiapa yg anaknya Ada hemangioma? Sebab anak saya Ada and dah refer ke paed. Bahaya tak? #firstbaby

4 Balas

me! baby saya ada superficial hemangioma... doctor kata nanti lama lama hilang.. ambil mada skit.. 👌kat pipi dia.. tu pun dah mengecil.. alhamdullilah ❤️

1y ago

ada on ubat tak sis ? atau biar kan je? sebab next month ada appointment on ubat tapi lepas tahu keburukan saya jadi takut. ada yang kata biar je nanti akan hilang

baby sy pon ade hemangioma..area mata,hidung,pipi..ari isnin nie br nk on propanolol..doakan baby sy ye..

1y ago

Nk tnye propanolol tuh kita boleh request mintak kt doktor ke ?

skrng baby sis mcm mana ye.. Baby u pun ada atas kepala. strawberry birthmark.

12mo ago

typo.. baby I.. **

baby you ada hemangioma yg mana?

1y ago

Dia ade dekat kepala