1 tahun 2 bulan

Hi mommies, ade tips tak nak naikkan tinggi anak ? Dua kali checkup tinggi sama je. Next checkup kalau tak naik kne jumpe dokter. Lepas tu kenape ye kite dukung anak terasa makin lama makin berat tapi bile timbang turun pulak 300 gram.. #pleasehelp

3 Balas

Anak sy pn alami benda yg sama dgn anak sis . Dgn berat skli . Angkt rasa berat pipi layut tp bila timbang alahai naik sikitt je 😂 sama lah dgn tinggi dia ni . Dh 2 kali jumpa pakar pmakanan, Dr pn srankan mkn ini itu, tp tetap gini . Sy cuma fikir tkpelah nnti dh besar nnti elok lah tu, skrg mgkin fasa bermain . N kdg2 sy suapkan jgk calciyum tu

Takda.. makan minum semua okay mcm biasa.. part tinggi tu macam mana ya nk naikkan ?

Anak ada demam @ tak sihat ke?