Breast lump

Hi mommies.. ada yg pernah kena breast lump masa pregnant tak? Boleh share experience tak? Terus buang atau tunggu lepas bersalin? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

mcm mana awk tahu ada breast lump ye?

3y ago

hi...sye last checkup bulan 9..sepatutnya boleh buat operation bulan 11 mcm tu..tp masa tu kandungan dah 8 bulan...doctor taknak ambik risiko..dia suruh sye buat lepas bersalin...ni baru habis pantang.. bulan 3 ni ada next appointment dgn pakar