Anak berkahak 3 bulan lebih

Hello mommies, ada yg berpengalaman tak baby yang berkahak, maybe faktor susu buat dia berkahak, nak tahu susu yang sesuai supaya anak tak berkahak

2 Balas

hi, baby i pun berkahak before this sebab minum susu formula, dr cakap selagi minum formula baby mmg akan ade kahak sbb the cow's milk tu, but then i everyday lepas mandi i sapukan cream youbaby dekat my baby, and then kahak tu hilang, she no longer have kahak even still with the same formula milk. try lah youbaby cream tu. dia akan keluar kahak either from muntah or from poopoo

hai sis,anak sy minum susu formula berkahak..dh try 3 jnis susu.. smpai kahak teruk dia..pegi neb n sedut kahak, buat sonotron . Alhamdulillah dh hilang kahaknya..2 minggu sy stop susu ..sy bf dia je.. tak sanggup tgk anak batuk berkahak kdg smpai tak cukup nafas.. Moga Allah cukupkan susu utk anak sy...semoga anak sis sihat walafiat .