Snowhitee Treatment Lotion

Hello mommies, ada yang pernah guna lotion ni tak dkt baby? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

5 Balas

yes Saya pakai sampai skrng utk baby Saya, sangat sesuai utk ruam, lepas pakai ruam akan hilang , baby skin akan jadi halus, bersih dan whitening juga.. I guna sebagai lotion utk Satu badan.. mix dgn himalaya olive lotion, bcz anak saja jenis kulit kering , skrng kulit Dia sangat moist...

2y ago

ya sis boleh, I first pakai muka baby, then continued Satu badan pakai skrng...

ye sy pengguna setia smpai skarang utk bb..sejak bb sy dlu naik ringworm..tu penyelamat sy utk hilangkan dgn izin Allah.sy gune sebagai losyen.kulit ank sy halus lembut parut pun xde

6mo ago

x sampai seminggu

Kawan pakai, mujarab betul eczema anaknye pastu wangi gila. Sekali aunty pun terjebak hahahah

saya baru beli ni.. bau strawbery... nk cuba pakai kat anak yang ruam kulit kering tu...

Sy pakai okey kalau naik bintik2, kena gigit nyamuk semut ka, okey sesuai n baby sy