Ectopic pregnancy

Hi mommies. Ada yang pernah ada experience selepas ectopic pregnancy, berapa lama masa awak pregnant semula?

1 Balas

After 3m dah terpregnant balik semula. Doctor advise gap 6bulan-1 tahun. Tp kita terr. Ingatkan tak lekat. Tp rezeki hehe. Doctor pun tak marah okay je tp saya fully check up swasta cos time operation pun dgn O&G yg sama. Anak saya dah tumbuh gigi dah skrg 🥰

3mo ago

Yg first tu gugur sebab ectopic ke sis? Dah berapa lama gap tu?