32w 5d Tanda leaking air ketuban?

Hi mommies, ada yang berpengalaman leaking air ketuban? Saya sedar panties basah and selang beberapa jam sudah kering so sekarang still monitor sebab tak pasti sama ada betul leaking ataupun tak. Apa tanda2 yang boleh pastikan leaking untuk pergi ke hospital? Risau sebab first baby..

1 Balas

sy pregnant anak ke 3 selalu basah panties juga. sy pergi scan di klinik swasta utk tengok kandungan ketuban sy. nasib baik bertambah