Hospital Sungai Buloh

Hi mommies. Ada x yg pengalaman bersalin kat Hosp Sg Buloh? Bila byk baca feedback negatif pasal hosp gov, jadi takut pula. Nak p private, kurg berkemampuan 🥺#ingintahu

2 Balas

Sy bersalin sg Buloh january 2019 kelahiran twins. Alhamdulillah okey Tp sy dpt special treatment sikit lah sbb twins, doktor yg sambil baby pun dr pakar Dr Yusrina. Bab nurse tu mmg tk boleh buat apa, anak kena urus sendiri, even anak sy dua org pun kalau dua2 nangis diorang tak kisah pun kena pandai urus diri sendiri. Hati kena kental lah jgn manja sgt faham2 lah hospital kerajaan

Saya baru je bersalin pada 17/6 di hosp sg buloh. Jgn risau sis. Semua doc dan nurse sgt baik. Tak ada yg negatif pun. 😊

2y ago

Saya czer. Stay dari 17/6 -20/6.