Breast pump

mommies ada x yg pakai spectra 9+ breast pump? bole bagi honest review? ada apa2 mslh tak?

1 Balas

Stkt ni xde mslh. Boleh dikatakan one of breast pump yg ringan n bunyi plg ok la(tu based on org kate), sy x prnah plak compare letak sblh bunyi ngn breast pump lain. Bateri rechargable bole pam 5-6x utk session 25 mins+, ada mode massage boleh set brape lama-mode mcm seakan baby suction di awal penyusuan, then 10 level suction. Lepas guna part utk basuh pn 2 part je. So sgt senang stkt ni

5y ago

thanks sis for the info