Mimpi macam macam

Hi mommies.. ada x mcm saya asal lena ja mesti mimpi. Sejak2 pregnant ni lena ja mimpi mcm2. Merapu2. Dgn org kita xkenal. Xdak pun satu hari yg xdak mimpi #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

Sblm tidur baca doa tidur, baca surah2. Amalkan mengaji quran setiap hari. Solat & doa perlindungan jgn tinggal.

2y ago

Try awk amalkan surah al-baqarah pula. Tiap hari baca. Kalau tak mampu, pasang je audio kt hp. Esp time tidur.