Tips hb low

Hi mommies, ada tips tk utk hb low. Dr smpai dh bg iberet ttp low, skarang nurse bg zincofer balik. Sy tk mnum caffeine, segala tips dh cuba guava, pati delima, kurma, bayam, daging, apa lagi ye nk cuba, mcm2 gaya dh cuba, dri 12.6 to 10.6 🥲 kdg rasa down, tp cuba positifkan diri demi baby #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

8 Balas

sis... try makan sup ayam.... dn jarakan waktu ubat .. contoh kalau sis makan ubat dlm pukul 6 .. ambik makanan selepas 2 jam .... mmng effective.... sy amik ubat iron yng kk bgi.. jgn stress sgt..sedih... fikir baik2 jer... makan ikut waktu... ...

1y ago

dh biasa mmg gap 2jam. thanks 😊