Tips hb low

Hi mommies, ada tips tk utk hb low. Dr smpai dh bg iberet ttp low, skarang nurse bg zincofer balik. Sy tk mnum caffeine, segala tips dh cuba guava, pati delima, kurma, bayam, daging, apa lagi ye nk cuba, mcm2 gaya dh cuba, dri 12.6 to 10.6 🥲 kdg rasa down, tp cuba positifkan diri demi baby #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

8 Balas

SME je Sya pn hb dia akan turun naik 😌 12.0 ke 10.8 kdg2 9.8 doc bgi Sya obimin je

1y ago

huhu mcm tu lah kan, ank dh amek zat ibu ni, smoga kita trus kuat 😊