Tips hb low

Hi mommies, ada tips tk utk hb low. Dr smpai dh bg iberet ttp low, skarang nurse bg zincofer balik. Sy tk mnum caffeine, segala tips dh cuba guava, pati delima, kurma, bayam, daging, apa lagi ye nk cuba, mcm2 gaya dh cuba, dri 12.6 to 10.6 🥲 kdg rasa down, tp cuba positifkan diri demi baby #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

8 Balas

Yg saya buat utk naik hb: Minum jus oren Makan kerang Makan maltofer fol (beli di farmasi) Jarak minum susu dari makan maltofer Elak cafein (kopi/ teh/ milo/ coklat/ nescafe) Banyakkan makan makanan/ minuman dari sumber vitamin c & zat besi.

1y ago

thanks. skarang bru start try mkn kerang, n mnum sunquick lepas zincofer 😊