Tips hb low

Hi mommies, ada tips tk utk hb low. Dr smpai dh bg iberet ttp low, skarang nurse bg zincofer balik. Sy tk mnum caffeine, segala tips dh cuba guava, pati delima, kurma, bayam, daging, apa lagi ye nk cuba, mcm2 gaya dh cuba, dri 12.6 to 10.6 🥲 kdg rasa down, tp cuba positifkan diri demi baby #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

8 Balas

awak jaga x jadual makan ubat? kena jarakkan dgn susu ape sume tu. selain kafein, teh n coklat pun kena skip sbb ade kafein jugak. mmg minum air kosong je. awak boleh cuba jugak mkn ubat zincofer tu tp telan dgn air oren sunquick tnpa gula utk bg ubat tu lebih efektif . awak ade masalah anemia atau thalassemia ke?

1y ago

jaga sy ikut saranan doctor, bgun pagi then gap 2 jam bru breakfast. stau sy, xde masalah anemia atau thalesemia, sbb awal2 dlu cantik je hb