GENDER SCAN

hi mommies ada tips tk saya ni nk try p scan gnder baru 21week nk cuba nasib ada tk tip2 yg buat atau cara pujuk baby tnjuk ,im excited🤣 tkleh tnggu 28w kt kk dh nk p jgk smpai nngis2 ke suami tk sabar ikutkn suami tknk tahu nk suprise tp kite nk jgk👉🏻👈🏻

5 Balas

sma sy msa prgnt ank 1st xpuas hti slgi suami xbwk pg scan gender..pg apmnt hsptl bby xtnjuk blek snggh swsta elok plk dye tnjuk hihi skng prgnt 2nd bby 23w..hri tu scan bby kepit xnk tnjuk..next week tgk mcm mna☺️

sy minum jus oren peel fresh yg sejuk tu dlm beberapa teguk & sempat makan ice cream sebatang sebelum scan. Alhamdullilah, baby bagi kerjasama nak tunjuk gender dia masa scan 21weeks juga.

2y ago

wahhh tenkiu tips wish me luck hee❤️

sy td baru buat detail scan kt sonobee..sekali nmpk bby tunjuk pistol dia.. hahaha.. dktor kata bby boy.. Alhamdulillah bersyukur sgt

saya baru ni pergi scan dekat sonobee. baby kepit juga kaki tapi sonographer pujuk cucuk cucuk dia bagi dia gerakkan kaki sampai dapat scan

masa yg sesuai scan jantina 20 minggu ke 24 minggu , paling lewat sblom 28 minggu...

2y ago

itulah tp ritu scan kk dia tk tnjuk doktor suruh repeat 28w nnti,nk try nasib 21w ni p swasta doakan sy ye