suntik tambah darah

hi mommies , ada tak yg pernah suntik punggung utk tmbah darah . hb low , mcm mna dan apa effect selepas suntikkan tu ya ?#SeriusTanya #bantujawab

3 Balas

sy pernah dpt suntikan tu. utk 1st time cucuk kena stay dlm 2 jam dkt kk..nk pantau sama ada awk ada allergic pd ubt tu ke tak...if ok, awk dtg ikut schedule saja. lps cucuk, balik rumah. 3 hari lps dos terakhir baru mula mkn ubt mcm biasa. jaga mkn minum semua.

saya pernah cucuk tambah darah.dah cucuk tu masa mengandung hb jd ok.

Tiada pengalaman. Moga semuanya selamat