Due June 2023

Hi mommies ada tak yg due June sama saya? Ada yg dh bersalin ke ? Saya due date 22/6 🙋🏻‍♀️ Excited #firstmom #firstbaby tapi dalam masa yg sama excited & nervous

23 Balas

saya due 11/6 masih takde tanda nak bersalin lg. baby kerap mengeras je. harap2 la bersalin sebelum due

1y ago

smalh sis,sya due 9/6 bby kerap mengeras juga,tpi belum ada tanda NK bersalin

saya due 21/6 tapi klu xbersalin sblm 21 kena serah diri 20/6 sbb ada gdm on dc

due kita sme sis...tgh mnghitung hari...bercampur nebes skli ni☺☺☺

saya due 15 jun,, 10 mei haritu da bersalin..baby xsabar nk raya 😂

1y ago

Due kita sama🥹🥹 dan klau baby sya kluar mcm bby awk , bday kitorng pn sama.. huaa tgh pujuk2 baby lg ni, dh mcm2 exercise dh buat baby still sronok lg dlm perut mmy🫠

Sy 12/6 tpi tanda² nk beranak pon takde lagi #firstmom #firstbaby

Sy due 24/6. Tapi kena serah diri 9/6 sebab gdm on ubat 😀

Sya due 14/6 😅 baby masih berseronok lagi duduk dalam perut

Saya 22/06 tengah tunggu hari kot baby nk kelua awal 🤣

Sy due date 23/6. Semoga urusan kita semua dipermudahkan

Sy due 30/6 anak kedua tapi tetap rasa takut 😅