Breastfeeding.

Hi mommies, ada tak yg bf anak sambil baring mengiring ? boleh ja kan mengiring sambil menyusu anak . #advicepls #firstbaby

Breastfeeding.
8 Balas

Tersangatlah bolehh awak. Sy bf anak mengiring dari newborn sampai skrg 1y10m dia pun pandai dah tau kedudukan susu dia. Masuk bilik baring nk nenen 🤭 tapi masa newborn baru2 lagi jaga2 la ye sbb risau terhempap baby kalau kita tertidur. Itu je, yang lain2 mmg mudah sgt kalau mengiring kita pun rilekss 🥰 tk sakit sgt belakang