Double line!!

Mommies... Ada tak yg alami situasi yg sama... Anak 1st baru 1thn 5hari. 1 tahun 5 hari... Bukan 5 bulan. Period pula tiba2 delay dlm seminggu+- Pagi ni cari kekuatan nk test... 😣Positive. Rasa belum ready sangat2. Kenapa tak happy mcm 1st pregnancy bila tau +ve Boleh ke kalau kita mkn nenas? Tebu? Air kelapa? Buntu sangat-sangat. Tolong mommies2 sekalian.. Help me!! #pregnancy #advicepls #pleasehelp #mommybuntu

24 Balas

redha sis....Allah itu sebaik2 perancang..... setiap ank adalah rezeki....x semua wanita senang hamil....ade yg tggu bertahun2 nk dpt zuriat... jd bersyukur lah dgn apa yg Allah kurniakan pd kita....stay strong okay....😊

lps ni make sure ambil perancang n rncg btul2 ye sis..i feel u.bkn senang beranak rpt2 ni..i ni ank 2 org jarak jauh pun stress sgt.penat,mengantuk semua cukup.make sure hubby u byk bntu so u x stress sorang2 k.

klo da lekat sis..jgn la bg gugur..mlainkan gugur sndri tape la..lgpon ank awk da setaun..rezeki awk..awk kne take time positive kan mind set..redha..insyallah awk..sb nnti bby lahir ank 1st awk da 2 taun..

Jangan puan. Rezeki tu. InsyaAllah nanti lepas bersalin yang no 2 ni puan amik perancang atau rancang betul2. Rehat lama sikit. Semoga dipermudahkan urusan puan❤️

Bsyukur pn.. Sma cm sy.. Ank sy bru 1thun 4bln now sy ngndung 12mggu..owg len ssh nk dpt bby.. Mula2 pn mmg down.. Lma2 pn akn hpyy nga bby dlm prut..

Allahu , saya ni dah berapa lama menanti nak ada zuriat . Kalau saya jadi sis saya bersyukur dikurniakan anak dlm rahim . Benda bernyawa sis

awak nak gugurkan ke? ya Allah..dah rezeki tu awak..rezeki smpai tak kira mase..jangan gugurkan please..siyan baby tu..😢

haha ada orang anak pertama baru 7 bulan. skng dah pregnant yg kedua 4 bulan 😊 bersyukur lah rezeki yang Allah bagi.

4y ago

betul haah ada kawan masa zaman sekolah dulu macam tu. mula2 ingt kembar tak seiras. rupanya bukan kembar pun. adik abg lahir awal n akhir tahun 😂

klu dah lekat tu terima saje la dgn hti yg terbuka.. ramai lg yg menanti zuriat di luar sana..

Allah bagi, kita redha puan.. inshaaAllah ada lah tu hikmah dan rezeki nya di mana2..