Timbul bintik2 merah dan gatal

Hi mommies, ada tak yg alami sama mcm sy, sy dh 37 week 4 hari. Tggal tuggu hari ja bersalin, 2 3 hari tetibe timbul bintik merah kat kwsn perut, tangan kaki, rasa mcm 1 bdn. Gatal pulak tu. Normal ka atau sy alahan. Nak mkn ubat alergi risau pulak. #first baby huhu

6 Balas

mungkin pembawakan budak tu sis ☺️ macam saya kena juga masa pregnant sampai luka pedih saya garu lepastu p klinik swasta dia bagi calamine lotion sapu alhamdulillah baik .

1y ago

sy dr pon ada bagi calamine,.. dh sapu 2 3 hari.. masih ada, makin tmbah😢