Dehydration

Mommies, ada tak yang pernah experience dehydration masa menyusu badan sampai bibir kering, koyak, melepuh and hitam macam terbakar. Macam mana nak sembuh ya. Dah minum air 2L-3L pun masih haus tak elok2 lagi bibir ni. Bila kena air pedih sangat 😮‍💨

Dehydration
1 Balas

Saya. Saya ingat sbb menyusu je. Rupanya salah satu simptom pre diabetis. Puan ada GDM tak semasa hamil? Jika puan cek postnatal di KK, jangan lps peluang buat OGTT utk kita tahu perkembangan bacaan gula dlm darah.

1y ago

Ya blh tanya. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat