Janin kecil seminggu dari usia kandungan

Hi mommies, ada tak yang pernah alami benda yang sama? Last 2 week saya scan 5 minggu nampak kantung..harini saya pegi scan nampak heartbeat tapi slow just 113 then janin kecik seminggu. Which is 6 minggu je..doctor suruh scan lagi 2 minggu tapi risau rasanya 😥 #bantujawab

3 Balas

Normal , sy 5 week scan x nmpk apa lagi , kantung kosong je , dh 7 week scan dh nmpk baby & fh heartbeat 118

normal.. InsyaAllah baik2 sahaja.. tunggu lagi 2 minggu ye..

Normal.