Hospital Gov

Hi mommies, ada tak yang baru bersalin di hospital kulim? Husband dibenarkan masok LB room tak. Sebab ada dengar dah tak boleh masok. Jadi nk confirmkan lagi sekali. #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Boleh. Must tested Covid -Ve and fully vaccinated

1y ago

en @mohd azizul. sy yg bertanya soalan tp sy xsempat pon nak bersalin dkt hospital kulim😅. sy pergi hospital terdekat dgn office sy sbb sakit nak bersalin time kije. bersalin dkt hospital seberang jaya. rasa nya husband xperlu bawak document pape. wife encik je kena bawak buku pink dn ic. dan jangan lupa test covid encik.