Gdm sangkut

Hi mommies ❤️ Ada tak yang ada pengalaman gdm sangkut 🥲 Gdm saya sangkut, usia kandungan 15w 🥺 Saya tengah fikir cara macam mana nak turunkan gula.#ingintahu #firstbaby

6 Balas

klaau d ikutkan dri segi logik.. mmg la sangkut da minum manis.. kita sbenarnya takda la minum manis bnyak tu dgn perut kosong lagi pa tak sangkut.. kalau korg fkir la.. jgn la takut sgt sy ok je baby kecik ikut size normal alhamdulillah sihat takda masalah pa2....