Perut rasa tegang mengeras

Hi mommies ada tak tips nak kurangkan rasa tegangan ni. Kadang tak selesa and nak bernafas pun semput kadang2. Btw sye dah 18 weeks #firstbaby #firstmom

3 Balas

cuma duduk tegak, tenang, pejam mata, narik nafas dalam dalam, lepas....saya pun rasa sgt mengah dan perut sgt tegang...sbb twins...tp itu jelah saya amalkan nk bagi lega

mmg mcm tu sebab baby makin besar. kalau Sy, control pernafasan jela. taktahu nak buat apa

tegang plus sakit on off... 😭 nak tau jg ok ka enda... da 21weeks..