App the wonder weeks

Hi mommies, ada tak sini mommies yg guna app ni ? kalau ada. nak tanya jangkaan leap semua tu boleh dikatakan tepat tak ? anak sy kalau ikutkan esok dia leap 1 tpi hari ni dah semua serba tak kena. dia jadi fussy #SeriusTanya #firstmom

App the wonder weeks
4 Balas

benda tu jangkaan je. maksudnya lebih kurang waktu sekian2 akan ada leap sekian2. ada plus minus few days-week mcm tu. tak semestinya akan tepat follow benda tu.

Lebih kurang, awal atau lewat tp within period yg dia cakap tu juga. Saya pun subscribe ni sbg psediaan mental

Ada kaunselor kata itu estimated je. Ada baby 1-2 weeks awal or lambat

Ya betul. Boleh jadi awal, boleh jadi lambat