Sakit kepala

Hello mommies.. ada tak sini 16week kerap sakit kepala? Ada tips hilangkan rasa sakit kepala tu selain makan ubat? #FirstParentsToBe

10 Balas

sma la sy pun rsa skit kpla sngat mcm nak pecah rsa dia..nak mkn ubat tp tak ble sbb ada bby,pksa redo jerr la.nasib ada cek suami yg ble ksi picit" kpla..ingat sy sorg jer rsa cm ne ada jga ibu" lain yg mengalami..semoga ibu" smua tabah hdapi ujian kehamilan ne aminn #17w 5d