Sakit kepala

Hello mommies.. ada tak sini 16week kerap sakit kepala? Ada tips hilangkan rasa sakit kepala tu selain makan ubat? #FirstParentsToBe

10 Balas

Sama laa kita, sakit kepala juga. Orang kata, sakit kepala pun satu alahan juga. Cuba detect sendiri bila sakit kepala tu terjadi atas sbb apa. Ada tu jadi sakit kepala sbb bau sabun 🤭 Saya sendiri tak amalkan makan ubat utk hilangkan sakit kepala. Tapi saya cuba kurangkan screen time, urut kepala secara perlahan dan pasang bau wangi/EO. Hope this helps :)