Sakit kepala

Hello mommies.. ada tak sini 16week kerap sakit kepala? Ada tips hilangkan rasa sakit kepala tu selain makan ubat? #FirstParentsToBe

10 Balas

sama mcm saya. saya pun 16 minggu rasa mcm migrain teruk sangat. sampai pergi dr 2 kali. dr takut suspect preeclampsia (sawan) jadi ibu ibu kene monitor simptom ya.

2y ago

kalau migrain terlalu lama atau sakit dada. kalau ada dua ni terus pergi check dr utk dr tgk tekanan darah and air kencing