Sakit kepala

Hello mommies.. ada tak sini 16week kerap sakit kepala? Ada tips hilangkan rasa sakit kepala tu selain makan ubat? #FirstParentsToBe

10 Balas

Same goes to me, setiap kli tghari atau masuk petang ke mlm mmg akan sakit kepala.. makan ubat mmg takkan utk sy, so akn mnta tolong suami atau mak yang urut kn.. kdg rasa nk pecah kepala ni.. tp bila kenangkan baby, it's okay.. ibu bertahan. 🌹 just enjoy the journey dear

2y ago

Ingatkan sy je migrain. Rupanya ni pun simptom pembawaan baby jgk ye 😂