9 weeks scan ada cycs size 2 cm

Hi mommies , ada tak siapa2 yang ada pengalaman macam saya ? Scan tiba2 nampak ada cycs .. Boleh saya tahu apa langkah yang mommies buat untuk kecutkan cycs tersebut ? And cycs tu akan hilang kan bila baby membesar ? Saya takut sebab ada yang cakap , kene bedah untuk buang , risiko baby and mom .. #firstbaby #firstmom

9 weeks scan ada cycs size 2 cm
2 Balas

saya dulu mengandung 1st baby ada cyst jgk.. tp alhamdulillah baby membesar cyst hilang.. semoga dipermudahkan urusan sis 🥰

2y ago

oh yeke .. alhamdulillah lega hati saya dengar .. harap sangat2 cyst tu mengecut masa baby membesar , .. awak ada ambil ubat apa2 ke untuk cyst tu hilang ? ke natural hilang sendiri?

Mudahan semua selamat tanpa mudarat. Sy tiada pengalaman 🙏