Breast Pump yang Okay

Hi Mommies! Ada tak sesiapa yang pernah guna breast pump? Boleh share tak breast pump brand apa yang okay ye? Tq

18 Balas

Tq Mommies semua atas jawapannya. Sekarang ni duk buntu pulak pk nak guna yang manual or yang elektrik punya. Sebab ada yang suggest suruh pakai yang silicone punya (collector) and ada yang suggest guna elektrik punya. How lah bakal Mummy ni nak buat keputusan ek 🥴 U olls rasa macam mana? Elektrik or Manual? Sebab i 1st time nak jadi Mummy ni tak berpengalaman nak guna yang elektrik or manual 😅

4y ago

kalau kita bekerja yg memerlukan pergerakan yg sibuk.. contoh nurse, pakai la double pump electric dan handsfree jimat masa. kalau ibu duduk office, blh pakai manual.. tapi lambat la.. dan ikut budget ibu