Mommies due hujung bulan 8

Hi mommies! Ada tak mommies due hujung bulan 8? Saya due 29/8 nanti, so far alhamdulillah ok saja semuanya belum ada tanda bersalin. Saksn berjalan gi mall 🤣 Mommies macamana pulak? Ada tanda tanda bersalin dah ke? #firstmom

20 Balas

Sy due 27/08 , baruuu je ni balik dari kelantan 😂 bejalan 🤭

saya due 7/8, belum ada tanda. bby masih nyaman dalam perut 🥹🤧

Saya 1/9 berdebar sungguh hari2 dah jadi terfikir2 huhuhuuu 1stmom

sye due 16/8 tapi da stat sakit bwh mengeras sakit pinggang

1y ago

baby mengeras tu rasa mcm mna ye? sya due date sama dgn awk 16/8 belum ada tnda apa² cuma sakit kat bawah jelah

mg dpmudahkan segalanya amiin

Hi sy due 20hb aug InsyaAllah

sama lh due kta, 29/8

Samaa due kitaa 💕

due kita sama hee

saya due 30/8