Tudung ironless yang best

Hi mommies ! Ada suggestion tak untuk tudung yang ironless selain tudung sarung bawang? Dah ada anak kecik je nak iron tudung pergi office pun tak sempat. Dah try banyak yang claim ironless tapi masih lagi nampak kedut seribu 🥹🥹 Suggest me mommyyyyyy 🥹🥹

2 Balas

The Jasmine. Try lah 👍 Saya nak share satu tips awak. Gosok siap tudung/baju kerja untuk seminggu. Kalau tak mampu, boleh gosok siap untuk 2 hari sekali atau malam sebelum pergi kerja. Sangat mudah dan jimat kan masa. Harap membantu 🌹

bokitta