KERAP MIMPI BURUK

Hello mommies ada sesiapa tak sama dengan saya ,KERAP MIMPI BURUK ,dah sejak 34 weeks neah dah Dua Kali sya mimpi buruk ,,ada kah itu normal atau something yg tak baik?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

SA rasa normal kot sebab sebelum ni pun sa pun macam tu juga,kadang2 SA mimpi husband dengan orang lain,mimpi ular,mimpi keluar darah,mimpi sa dengan orang lain,paling SA tak suka time SA mimpi pasal husband,kesian husband kena marah pagi2 sebab pasal mimpi je

12mo ago

neah semua sya pernah mimpi masa kandungan Bru mau masuk 6 minggu..tpi syukur sampai skrng baby sihat cuma sejak 34 weeks tue baru tergerak hati nak share,,tq sudah beri balasan untuk sharing saya🙏

Normal. Ms pregnant mmg kita akan selalunmimpi buruk n pelik2

12mo ago

thank you sudah beri balasan🙏susah mau tido selagi tx Tau..