40 weeks 2 days

Hi mommies , ada ke yg sama mcm saya da lebih Hari ? Tiada lagi tanda2 nak bersalin... Doakan saya bersalin sebelum tarikh serah diri , juga doakan saya dan baby keduanya selamat ya.. 🥰

1 Balas

Alhamdulillah sy 37 weeks dah bersalin. Harini hari ke 6 berpantang. Sy doakan sis dan baby selamat, dipermudahkan segala urusan. Aamiin 🤲

2y ago

aaminn ya rabbal..terima kasih sis atas doanya.. dan tahniah 😍 Semoga baby membesar dgn sihat 🥰