Sakit di bahagian kiri atas perut (34weeks)

Hi mommies. Ada ke mcm saya dh 3rd trimester sakit di bahagian kiri atas perut? Bukan bwah perut tp atas. Ke sbb perut dh membesar ye? Sbb baru je rsa sakit atau lenguh di bahagian itu. Sebelah kanan takda. Kiri je. Mohon pencerahan. #1stimemom #advicepls #pregnancy

1 Balas

Saya pernah suarakan sakit macam tu pada doktor, doktor kata kesan pada otot sebab kandungan membesar. Bertahanlah ye, jaga postur, buatlah apa yg akan buat anda rasa selesa. Macam saya, saya tak boleh berada pada suatu posisi dlm situasi yg lama. Saya buat brisk walking, jaga postur dan senam sesuai kehamilan.

2y ago

🥰😍