Krim atau losyen

Mommies ada guna apa2 losyen atau krim dekat muka baby tak ?

6 Balas

Untuk muka saya tak pernah letak apa2 krim atau lotion. Kalau ada ruam kat situ, saya biarkan hilang sendiri. Pernah jadi anak naik ruam tak hilang, saya bawa pergi klinik pakar kanak-kanak.

Saya guna cetaphil sbb baby saya kadang2 muka dia kering. Dr pakar suggest guna cetaphil atau apa2 cream lotion yg mmg khas untuk baby.

Saya guna cetaphil baby lotion tu kulit baby jadi soft mulus and tak kering.. alhamdulillah sesuai takde gatal2 atau naik ruam

kalau muka tak prnah letak ap, tapi kalau ruam tu mmg baby2 biasa naik di muka, mak saya biarkan aja, nnti dia baik sndiri.

saya guna cream buds alhamdulillah muka baby okay takde merah2 or ruam

Takde pulak