sakit pinggang

Mommies ada alami sakit pinggang or sakit belakang masa pregnant berapa week ye? Normal ke 15weeks dah sakit² belakang? *first baby* ?

11 Balas

Saya dari awal tk tahu mengadung sampai tahun mengadung sakit pinggang tu jangn ckp lah sentiasa ada 😭 kadang rasa tk selesa satu badan sakit dkt punggung pun ada, tapi tkpe demi anak pertama ku gagahkan jua 😘

4y ago

Sama lH kita sis.. Rasa mcm trseliuh kt blkg ni

Sya during pregnant sis..dh 4weeks sakit pinggul biasa sj tk sampai mengganggu aktifts..msh elok ye

Sama la sis kadang nk tdur sakit blkng... Tpksa rileks kn badan dlu

Normal. Lelagi time baring nak alih ngiring ya Allah. Ambil masa 😂😂

4y ago

Sama laa sis.. Saya klau dah baring, nak ngiring ke kiri sakit sgt.. Sampai suruh husband tolakkan ke kiri.. Saya kalau tidur pun ke kiri je boleh 😂

Sama lah.lagi2 tang punggung.. duduk lma2 kat lantai pun tak tahan

4y ago

Kan klau naik motor pun lama" tak boleh jugak 😂

sama lah sis tp sy 24 week bru rase..serba xkena jd nye..

Nama pun mengandung wakkkk... Mmg lah sakit pinggang

Jgn buat keje berat be careful sis 😊

Normal sis.. Memg sakit.

Samala