Haid Selepas Bersalin

Hi mommies. Actually tak jumpa any post or articles pasal benda ni. Sebab tu nak tanya. Ada tak mommies sini lepas bersalin and tak full bf, period immediately lepas tempoh nifas (45hari)? And period tu lama betul sampai almost 14 hari? Sy rasa benda ni tak normal tapi nak tau jugak pengalaman org lain. #pleasehelp #advicepls #1stimemom #theasianparentph #bantusharing #ingintahu #firstbaby

2 Balas

nifas max 60 hari.. awk period selang brapa lama lepas nifas stop?

sya pun alami bnda sama tpi bln strusnya haid sya kmbli normal